Welcome to Wedding Vendor

ON / BY The WeddingDay Team/ IN Δεξίωση Γάμου, Νύφη/

Ανεξάρτητα από το πόσους γάμους έχετε παρευρεθεί πριν ή πόσες φορές είστε κουμπάρα, υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε μέχρι να έρθει η ημέρα του γάμου σας.

Συζητήστε με όποιον έχει παντρευτεί και θα σας πουν ότι η μέρα του γάμου σας περνάει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβετε. Θα είσαι τόσο απασχολημένη που πριν το καταλάβετε θα κόβετε την τούρτα γάμου σας. Παρακάτω θα βρείτε 10 αλήθειες για την ημέρα του γάμου σας που κανείς ποτέ δεν θα σας έχει πει μέχρι τώρα.

 1. Αυτά τα δέκα λεπτά πριν από την τελετή… είναι και το πιο νευρικό σημείο!

 2. Αυτός ο χρόνος των 10 λεπτών μέχρι να φτάσεις στο σημείο εκείνο που θα παντρευτείς… θα είναι το πιο ανησυχητικό 10 λεπτο που θα έχεις ποτέ. Και είναι λογικό – πρόκειται να πάρετε μια απόφαση που αλλάζει τη ζωή σας μπροστά σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι περισσότερο. Απλά θυμηθείτε ότι το άλλο μισό σας περιμένει στο τέλος αυτής της διαδρομής και ετοιμάζεστε για ένα τεράστιο πάρτι για να γιορτάσετε αυτή την ένωση (για να μην αναφέρουμε τον λόγο για τον οποίο είπατε “ναι” στην πρώτη θέση).
 3. Η τελετή είναι το καλύτερο σημείο του γάμου σας.
  Υπάρχει κάτι πραγματικά εκπληκτικό για την τελετή του γάμου. Οι παραδόσεις, οι όρκοι και όλα τα συναισθήματα από τα μέλη της οικογένειας και φίλων σας που θα κάνουν αυτή τη στιγμή μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Η συμβουλή μας; Χαλαρώστε όσο μπορείτε και ζήστε το! Θα θελήσετε αυτές οι αναμνήσεις να διαρκέσουν μια ζωή.
 4. Σίγουρα θα κλάψετε.
  Εντάξει, αυτό δεν μπορεί να είναι μυστικό – το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το κλάμα είναι βασικά… αναπόφευκτο. Και αφού γνωρίζετε ήδη ότι τα δάκρυα έρχονται, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε. Αποθηκεύστε μερικά χαρτομάντιλα σε κοντινή απόσταση (κουμπάροι, οικογένεια και φίλοι που θα είναι κοντά) και αν είστε νύφη, βεβαιωθείτε ότι φοράτε αδιάβροχο μακιγιάζ (ή ακόμα και να έχετε φροντίσει να βάλετε extension βλεφαρίδας. xxx) και κρατήστε κάποια μάσκαρα και κραγιόν κάπου εύκολα διαθέσιμα (πάλι εδώ οι κουμπάροι, κολλητές ή οικογένεια μπορούν να βοηθήσουν!)
 5. Το πρόσωπό σας θα σας πονέσει από το πολύ χαμόγελο!
  Χιλιάδες φωτογραφίες, φιλιά, σε οικογένεια και φίλους, ευχές κτλ θα χαμογελάτε όλη μέρα επειδή πρόκειται να είναι η καλύτερη ημέρα ever! Παντρεύεστε τον καλύτερο σας φίλο έτσι κι αλλιώς! Από την τελετή μέχρι τον τρελό χορό με τον σύντροφο σας αλλά και με όλους τους στενούς φίλους και την οικογένειά σας, δεν υπάρχει κυριολεκτικά λόγος να μη χαμογελάτε (ακόμα και αν βρέχει!).
 6. Θα εκπλαγείτε από την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων σας.
  Όλοι εμφανίστηκαν για έναν λόγο – εσένα! Εσείς και ο σύντροφος σας εκείνη τη μέρα θα λάβετε τα πάντα – και πραγματικά εννοούμε τα πάντα… Όλη τα ματιά είναι ΠΑΝΩ σας. Μπορεί να μην καταφέρετε να δοκιμάσετε και να χαρείτε όλες αυτές τις επιλογές για το μενού του γάμου που είχατε κάνει και σας είχε αγχώσει τόσο πολύ κατά την προετοιμασία… , μιας και δε θα σταματήσετε να μιλάτε και να σας τραβάνε φωτογραφίες! Μεταξύ των τσιμπιών στο μάγουλο από τη γιαγιά σας και τις “πλάγιες γροθιές” από τα φιλαράκια σας (για τους άντρες), θα “λουστείτε” από την αγάπη και την υποστήριξη των γύρω σας… των δικών σας ανθρώπων.
 7. Θα θελήσετε λίγο προσωπικό χρόνο.
  Στην πραγματικότητα, η συγκίνηση που θα έχετε εκείνη τη μέρα θα σας κάνει να νιώσετε ότι θα θέλετε να έχετε μερικές στιγμές μόνο για εσάς ή/και για τους δυο σας. Μερικά από τα πιο ξεχωριστά λεπτά της ημέρας είναι τα λίγα αυτά λεπτά που μπορείτε να περάσετε μόνοι σας, ετοιμάζοντας τους εαυτούς σας για το τι πρόκειται να έρθει και απολαμβάνοντας όλη τη μέρα αυτή!
 8. Ίσως να νιώσετε λίγο εξαντλημένη.
  Ας το παραδεχτούμε, δεν θα κοιμηθείτε και πολύ τη νύχτα πριν από το γάμο σας. Μεταξύ της πίεσης για το διάγραμμα των τραπεζιών για τους καλεσμένους, τις συζητήσεις με τη μαμά σας ή απλά το συνολικό ενθουσιασμό που θα έχετε για την επόμενη μέρα, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα κλείσετε μάτι! Σημαντικό tip: Το concealer κάτω από το μάτια θα είναι ο καλύτερος φίλος σας (όποια πραγματικά το χρειάζεται βέβαια!)
 9. Δεν θα πάνε όλα όπως τα έχετε προγραμματίσει
  Κάτι μπορεί να πάει στραβά. Θα μπορούσε να είναι κάτι μικρό ή θα μπορούσε να είναι κάτι μεγάλο, αλλά η καλύτερη μας συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να δείτε τη μεγάλη εικόνα (αυτό που λέμε στα εγγλέζικα… the big picture!). Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα εύκολα; Κάνει διαφορά μακροπρόθεσμα; Οι επισκέπτες σας εξακολουθούν να διασκεδάζουν; Περνάς εσύ καλά; Εάν απαντήσατε εύκολα σε αυτές τις ερωτήσεις, μην ανησυχείτε – απλά συνεχίστε να απολαμβάνετε τη μεγάλη αυτή μέρα και αισθανθείτε ελεύθερη να μεταβιβάσετε τα καθήκοντά σας σε wedding planner (εάν φυσικά έχετε) κολλητές/ους και συγγενείς, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ή να βρείτε λύσεις στα όποια θέματα παρουσιαστούν.
 10. Η πιο μαγική στιγμή θα είναι αυτή που δεν περιμένατε ή δεν είχατε προγραμματίσει
  Ορκιζόμαστε ότι η πιο ξεχωριστή ώρα της ημέρας θα είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς. Πόσο μάλλον εσύ. Ένα λεπτό ή δύο με τον σύντροφό σας, μια αγκαλιά από τον μπαμπά σας ή μια αυτοσχέδια ομιλία του/της κολλητής σας θα μπορούσε να σημαίνει τα πάντα για εσάς και θα είναι μια από τις πιο μοναδικές στιγμές της ημέρας.
 11. Θα νιώσετε διαφορετικά.
  Ακόμα κι αν εσείς και το άλλο μισό σας συγκατοικείτε εδώ και χρόνια, μόλις ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου, τα πράγματα πλέον θα γίνουν επίσημα. Και θα νιώσετε διαφορετικά. Θα μπορούσε να είναι μια μικρή αλλαγή ή θα μπορούσε να αισθανθείτε μια αξιοσημείωτη αλλαγή, αλλά σίγουρα θα φανεί σαν μια αλλαγή σημαντική… διότι είναι!