Welcome to Wedding Vendor

ON / BY The WeddingDay Team/ IN Γαμπρός, Δεξίωση Γάμου, Νύφη, Οργάνωση Γάμου/

Ανεβαίνεις τα σκαλιά της Εκκλησίας μέσα στο 2020 και ακόμα ψάχνεις για πρωτότυπες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου;  Θέλεις να κάνεις την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου να μοιάζει βγαλμένη από ταινία; Πιστεύεις ότι μπορείς να μετατρέψεις τον Γάμο σου από ένα απλώς cool event, στον πιο πολυσυζητημένο της χρονιάς;

Σου έχουμε ένα μυστικό: Η ομάδα του WedddingDay.gr έψαξε και συγκέντρωσε για σένα τις πιο ευφάνταστες, εμπνευσμένες ιδέες και προτάσεις για το 2020, που θα μπορούσαν να απογειώσουν το Γάμο σου και να τον μετατρέψουν στον πιο πρωτότυπο και «Ινσταγκραμικό» γάμο της χρονιάς!

  1. Δώσε Έμφαση στην Εμπειρία των Καλεσμένων

Αν θέλεις πραγματικά να ζήσουν οι καλεσμένοι σου το κάτι μοναδικό, φρόντισε να εκπλήξεις τον κόσμο με κάτι που δεν θα ήταν αναμενόμενο. Αρχικά, συζήτησε με τον αγαπημένο σου τον προϋπολογισμό του Γάμου και βάσει αυτού κάνε τα μαγικά σου! Μπορείς να επιλέξεις από μια μπάντα μουσικής , μέχρι ένα θεαματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες . Εάν ο Χώρος της Δεξίωσης φιλοξενεί πισίνα, διάλεξε μια ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης! Καλά άκουσες! Think out of the box!

2. Κάνε ένα Θεματικό Pre-Party

Θα έδινες τα πάντα για να ζήσεις την ημέρα του Γάμου σου λίγο παραπάνω;!  Μήπως να σκεφτείς να κάνεις  ένα πιο casual pre-wedding event για να έχεις  ένα λόγο παραπάνω να διασκεδάσεις όλο το weekend?! Προτάσεις σου έχουμε πολλές! Θέλεις pizza night με τον κλειστό σου κύκλο; Μήπως προτιμάς να πάτε στο βουνό να κάνετε πικ-νικ; Είσαι περισσότερο φαν του μπέργκερ; Ό,τι και αν επιλέξεις, κάντο με στυλ! Φρόντισε να ενημερώσεις τους φίλους σου για το θεματικό event, επικοινώνησε το dress code, φτιάξε την ατμόσφαιρα και το σκηνικό, βάλε μουσική που να ταιριάζει στο θέμα και γλεντήστε το όπως του αξίζει!

3. Τόλμησε να βάλεις ένα Νυφικό με Χρώμα

Αν πραγματικά θέλεις να εκπλήξεις τους καλεσμένους σου και να πάρεις την πρωτιά στον Γάμο της Χρονιάς, σου προτείνουμε να κάνεις τη διαφορά με μια stylish πρόταση. Ποιος θα περίμενε άλλωστε να φτάσεις στη Δεξίωση φορώντας ένα μωβ, κίτρινο ή ροδακινί φόρεμα; Πάνε οι μέρες που επιλέγαμε safe νυφικά σε παστέλ αποχρώσεις. Αντ’ αυτού, επίλεξε κάτι τολμηρό σε έντονο χρώμα και τρέλανε τους όλους.

4. Επίλεξε μη συμβατικά Λουλούδια

Ήρθε ο καιρός να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα άνθη που λίγο πολύ όλοι οι Γάμοι έχουν, και να επιλέξουμε κάτι πιο δροσερό, φρέσκο και ιδιαίτερο! Ρωτήσαμε πολλούς και μας είπαν ότι για το 2020 η τάση είναι το boho pampas grass, η ρομαντική γυψοφίλη, αλλά και οι εξωτικοί κάκτοι. Tip: Για κάτι ακόμα πιο φαντασμαγορικό, φτιάξε στην είσοδο του Γάμου, μια εντυπωσιακή αψίδα από τα άνθη που θα επιλέξεις, και άσε τα κλικς να πέφτουν βροχή!

5. Φτιάξε κάτι διαδραστικό για τους καλεσμένους!

Από ένα ειδυλλιακό setup όπου οι καλεσμένοι θα μπορούν να το χρησιμοποιούν για photo booth, μέχρι ένα drink stand όπου ο κόσμος θα μπορεί να αυτοσερβίρεται με ένα έτοιμο cocktail,  επίλεξε να ενσωματώσεις κάτι στο Γάμο σου που θα χρειαστεί ο καλεσμένος να κάνει διαδραστικά! Εμείς στο WeddingDay.gr, τρελαινόμαστε με την ιδέα του Τροχού της Τύχης! Όπου οι καλεσμένοι θα διασκεδάζουν γυρνώντας τον τροχό και θα αποκαλύπτουν διάφορα μηνύματα όπως «Δώσε ένα φιλί στη Νύφη» ή «Αγκάλιασε ένα Ξένο». Dare to play?!

6. Ενοικίασε ένα Vintage Mobile- Bar

Τι άλλο να πούμε για αυτό, παρά μόνο ότι είναι must, must, MUST! Ό,τι πιο cool θα μπορούσε να παίξει στο Γάμο σου και να ανεβάσει τα standards πολύ υψηλά.

7. Μοίρασε party –props!

Ποιος καλεσμένος δε θα τρελαινόταν με ένα ντέφι για prop;! Βροχή τα stories και τα likes που θα έπαιρναν αυτά τα φανταστικά κρουστά που θα είχες βάλει μέσα σε ωραία καφάσια για να παίρνει ο κόσμος και να διασκεδάζει. Extra tip: Τύπωσε κάποια fun μηνυματάκια πάνω, ή τα αρχικά των ονομάτων σας σε ένα πρωτότυπο logo. Και εάν δεν σε έχουμε πείσει ακόμα, εναλλακτικά σκέψου τις  καστανιέτες. Αξία ανεκτίμητη!

8. Χρωμάτισε τη Ζωή σας!

Τι πιο hot για το 2020, από τις Βόμβες Χρωμάτων;! Φαντάσου γύρω σας να ξετυλίγονται χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Αν θέλεις να τολμήσεις να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, χρωμάτισε την ατμόσφαιρα του Γάμου και βυθιστείτε όλοι σε ένα παραμύθι ονειρικό!

9. Πρόσθεσε Artistic Πινελιές παντού!

Η Τέχνη έχει μπει για καλά στη ζωή μας, και το 2020 φαίνεται πως οι μεγαλύτερες wedding planners όλου του κόσμου, προτείνουν ένα νέο ύφος στο ντεκόρ των Γάμων, κάτι που ξεφεύγει από τις κλασσικές παστέλ αποχρώσεις. Εμείς βρήκαμε την έμπνευση μας στα πιο χρωματιστά διακοσμημένα τραπέζια,  σε ένα πιο fun bar στολισμένο με λεμόνια και άλλα φρούτα, και σε όσα ζευγάρια εκεί έξω που αγαπιούνται τρελά και παλαβά ώστε να βάψουν τα μαλλιά τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου!

10. Απόλαυσε το!

Γιατί στο τέλος της ημέρας, ο Γάμος αφορά εσένα και τον αγαπημένο σου και θα πρέπει να το διασκεδάσετε! Ξέχνα όλα τα checklists και ζήσε το από την αρχή μέχρι το τέλος με ένα τεράστιο χαμόγελο.  Άλλωστε είναι η δική σου μέρα και το αξίζεις! Και  η μεγαλύτερη ένδειξη ενός επιτυχημένου Γάμου είναι να βλέπουμε τη Νύφη και το Γαμπρό να σφύζουν από ευτυχία! Congrats!