Welcome to Wedding Vendor

ON / BY The WeddingDay Team/ IN Δεξίωση Γάμου, Διακόσμηση Γάμου, Νύφη, Στολισμος Σπιτιου Νυφης/

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Εχετε ορίσει ημερομηνία και εκκλησία για το γάμο σας καθώς και χώρο δεξίωσης και όλα αρχίζουν να προγραμματίζονται για τη σημαντική αυτή μέρα της ζωής σας.
Αρχίζουν οι δυσκολίες επιλογής του τρόπου διακόσμησης και στολισμού του γάμου!Τί θέμα να επιλέξω , ποια χρώματα;
Ανάλογα με το θέμα γάμου που θα επιλέξετε θα πρέπει να διακοσμήσετε και το χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Οι επιλογές σας είναι ανάμεσα σε φαναράκια, κατασκευές, τούλια-υφάσματα, δεντράκια, πιθάρια, γυάλες με χρωματιστό νερό, κεριά σε διάφορα σχήματα και χαλί.Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα λουλούδια θα δώσουν ένα άψογο αποτέλεσμα για την υπέροχη αυτη μέρα της ζωή σας.!
Στόλιστε τα με λουλούδια, πρασινάδες, βότσαλα, νερό, κεριά να επιπλέουν ή διάφορα διακοσμητικά.
Βάλτε διακοσμητικά κλουβιά για μια ρομαντική πινελιά, φανάρια και κηροπήγια για μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Διάλεξτε ξύλινα φανάρια για έναν ρουστίκ γάμο ή μεταλλικά και γεωμετρικά φανάρια για έναν μοντέρνο γάμο. Συνδύαστε τα με μοναδικά κηροπήγια ανάλογα με το στυλ και τη θεματολογία σας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΑΜΟΥ

Ο στολισμός εκκλησίας γάμου χρειάζεται τα κατάλληλα υφάσματα και ράνερ, ανάλογα την εποχή και το στυλ γάμου . Διακοσμήστε τα σκαλιά της εκκλησίας ή φτιάξτε αέρινες κουρτίνες κρεμώντας τα σε κλαδιά δέντρων ή σε αψίδες.
Μπορείτεεπίσης, να προσθέσετε γιρλάντα λουλουδιών ή μπάλες με τρύπα ή να φτιάξετε μπουκέτα ή γιρλάντες από τα λουλούδια που προτιμάτε, κασπώ μπουκετάκια διαδρόμου, μπουκετάκια στα κολωνάκια του διαδρόμου, κατασκευές με συνθέσεις λουλουδιών και κεριά σε βάσεις..
Τα χρώματα πρέπει να ταιριάζουν με το θέμα γάμου που έχετε διαλέξει .Μπορείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και ειδών από λουλούδια γάμου.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

Για αρχή μπορείτε να στολίσετε τα τραπέζια των καλέσμένων με
ανθοσυνθέσεις με κεριά, μπουκετάκια λουλουδιών σε βάζα, ορχιδέες γλαστράκια σε σχήμα στεφανιού. Δημιουργείστε ένα κομψό στολισμό τραπεζιού γάμου και σταντ ρυζιού σε ρομαντικό ύφος με δαντέλα και πινελιές χρυσού ή σε λαδί αποχρώσεις και ανθοστολισμό με συνθέσεις από ελιές και τριαντάφυλλα ή με χρυσές λεπτομέρειες και λάμψη.

Ακολουθεί το νυφικό τραπέζι και εκεί βάλτε τα λουλούδια από το στολισμό του αυτοκινήτου σας.Εδώ θα χρησιμέυσουν και οι λαμπάδες του γάμου αριστερα και δεξιά .
Η πίστα γάμου μπορέι να στολιστεί με λουλούδια όπως και η πισίνα , εάν υπάρχει , με λουλούδια και κεριά που επιπλέουν ή ακόμα και καρδιές μεγάλες και με τα μονογράμματα του ζευγαριού.

Η ώρα η καλή και απολάυστε την κάθε στιγμή.!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ με Εταιρείες Στολισμού Γάμου Εδώ!