Welcome to Wedding Vendor

Αίθουσες Δεξιώσεων

Astra Private Club

31χλμ Λ. Μαραθώνος, Ν. Μάκρη, ΤΚ 19005


Η παρουσία του Astra Private Club στο χώρο των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, (εκδηλώσεις γάμου, εκδηλώσεις βάπτισης, εταιρικές-επαγγελματικές εκδηλώσεις και ειδικός χώρος παιδότοπου), ξεκίνησε το 1999 και συνεχίζει αναζητώντας νέες συνεργασίες, που θα εμπιστευτούν την ομάδα μας με στόχο τις άριστα ποιοτικά υπηρεσίες, σε έναν πολυχώρο που διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Είναι ένας πολυχώρος υψηλής αισθητικής, με σύγχρονη κλειστή αίθουσα χωρητικότητας 400 ατόμων (ιδανικός για εκδηλώσεις γάμου), εντυπωσιακό αίθριο με πισίνα χωρητικότητας 800 ατόμων, πάρκιν αυτοκινήτων 300 θέσεων και είσοδο για Α.Μ.Ε.Α. Το Astra Private Club διαθέτει επαγγελματική κουζίνα ικανή να σιτίσει μέχρι και 1000 άτομα και χάρη στο άρτια εξειδικευμένο προσωπικό τα πάντα παρασκευάζονται στο χώρο μας κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
Ακόμα, για τις ανάγκες των εταιρικών εκδηλώσεων διαθέτει πλήρη εξοπλισμό οπτικοακουστικού υλικού, panels, μικροφωνικές εγκαταστάσεις και θέσεις συνεδρίου.

Δεξίωση Γάμου

Στο Astra Private Club έχουμε την εμπειρία, τη διάθεση και τις ιδέες για να οργανώσουμε μαζί μία μοναδική δεξίωση γάμου όπως την έχετε ονειρευτεί για εσάς, τους συγγενείς και τους καλεσμένους σας, σε ένα περιβάλλον που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Οι χώροι μας μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις εποχές του χρόνου τη δεξίωση γάμου σας, την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας!
Στην κουζίνα, το προσωπικό μας δημιουργεί γεύσεις που μένουν αξέχαστες και καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Μπορεί να σιτήσει έως και 1000 άτομα με πλούσιες και εγγυημένης ποιότητας γεύσεις. Το προσωπικό μας εξυπηρετεί άμεσα και με ευγένεια κάθε ανάγκη των καλεσμένων σας, ώστε να αιθάνονται άνεση και ικανοποιήση. Η κλειστή αίθουσά μας είναι ο ιδανικός χώρος για την εκδήλωσή σας με χωρητικότητα 400 ατόμων, ενώ μπορεί να επεκταθεί στο εντυπωσιακότατο αίθριό μας το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει με άνεση άλλα 800 άτομα. Τέλος διαθέτουμε χώρο parking αυτοκινήτων με 300 θέσεις.
Η διάθεση και προσφορά μας δεν σταματάει όμως εδώ. Καθώς τους τελευταίους μήνες και μετά από πολύ έρευνα δημιουργήσαμε ένα δίκτυο υπεύθυνων συνεργατών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ένδυση της νύφης και του γαμπρού, το στολισμό του χώρου και της εκκλησίας μέχρι και τη δημιουργία προσκλήσεων ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειαστείτε.
Εσείς βάζετε μόνο την καλή διάθεση και απολαμβάνετε τους καλεσμένους σας και τις ευχές τους, αφήνοντας τα “δύσκολα” σε εμάς
Όσα για τα παιδιά, τους μικρούς και πολυτιμότερους καλεσμένους σας, το Astra Private club διαθέτει ξεχωριστό παιδότοπο. Ο παιδότοπός μας διαθέτει πολλά παιχνίδια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον τους και την ενεργητικότητά τους στα ύψη. Επίσης διαθέτει υψηλές τεχνικές προδιαγραφές ασφαλείας, ώστε το παιχνίδι να παραμείνει έως το τέλος μία μοναδική ευχάριστη εμπειρία για τους μικρούς σας φίλους.

Δεξίωση Βάπτισης

Ένα τόσο ιδιαίτερο γεγονός όπως η δεξίωση βάπτισης του παιδιού σας, απαιτεί και ένα μοναδικό μέρος για να το γιορτάσετε!
Πραγματοποιήστε τη δεξίωση βάπτισής του, σε ένα πολυχώρο διαφορετικό από τους άλλους.
Η ομάδα του Astra Private Club βρίσκεται δίπλα σας από το πρώτο βήμα ως το τελευταίο.
Ειδικό μενού για τα παιδιά και δημιουργικές δραστηριότητες στον παιδότοπό μας, εγγυώνται μια επιτυχημένη εκδήλωση, όπου οι γονείς και τα παιδιά μπορούν να την απολαύσουν και να τη θυμούνται για πάντα.
Επίσης, μέσα από τους συνεργάτες μας και την πολυετή μας εμπειρία μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε συμφέρουσες τιμές. Υπηρεσίες όπως το στολισμό του χώρου μέχρι και ειδικούς εκπαιδευτές – διασκεδαστές που θα φροντίσουν την ασφάλεια και τη ψυχαγωγία των παιδιών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ειδικά stand με παγωτό, λουκουμάδες, photo booth και πολλά ακόμη υπόσχονται να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση σας.
 • Parking 300 θέσεων αυτοκινήτων με φύλαξη
 • Βεγγαλικά κατά την είσοδο του ζευγαριού στη δεξίωση γάμου
 • Γαμήλιες Εκδηλώσεις
 • Δεξίωση βάπτισης
 • Δεξίωση γάμου
 • Διεθνής κουζίνα με πρώτης ποιότητας υλικά
 • Εταιρικές εκδηλώσεις
 • Ζαχαροπλαστική με γεύσεις που θα σας ξετρελάνουν
 • Κοινωνικές Εκδηλώσεις
 • Πάρτυ γενεθλίων- Παιδότοπος
 • Πρόβλεψη για άνετη πρόσβαση σε Α.Μ.Ε.Α.
 • Φύλαξη των παιδιών στον παιδότοπό μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

Κριτικη Χρηστη

Φόρμα Ενδιαφέροντος για την Επιχείρηση/Επαγγελματία.

Συμπλήρωσε παρακάτω τα στοιχεία σου και ο Επαγγελματίας/Επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα!