Welcome to Wedding Vendor

ON / BY The WeddingDay Team/ IN Νυφικό Μακιγιάζ/ 0 Comment

Είτε απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία για το μακιγιάζ σου είτε έχεις επιλέξει να το κάνεις μόνη σου, καλό είναι να έχεις από πριν μια ιδέα για το ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το γάμο σου. Πώς θα βρεις το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ; Απάντησε στις παρακάτω 4 ερωτήσεις :

1.Θέλεις άνεση ή αίγλη;
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο, όμως πρέπει να σκεφτείς αν προτιμάς να κάνεις το συνηθισμένο makeupπου σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και σιγουριά ή αν θέλεις να αλλάξεις τελείως το lookσου και να κάνεις κάτι πιο glamorousκαι διαφορετικό.
Αν επιλέξεις να κάνεις ένα νέο μακιγιάζ, καλό είναι να το προβάρεις. Αν επιλέξεις το συνηθισμένο μακιγιάζ σου απλά πρέπει να επιλέξεις προϊόντα με λάμψη και διάρκεια για την μεγάλη μέρα!

2. Υπάρχει κάποιο συνολικό concept στο look σου αναφορικά με το νυφικό, τα λουλούδια και τη διακόσμηση;
Δες το lookσου και το γάμο σου σαν σύνολο. Μην επιλέξεις ένα 50sφόρεμα, ενώ η διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης είναι σύγχρονη, το χτένισμά σου 20s και το μακιγιάζ σου… 00s! Καλό είναι τουλάχιστον το φόρεμα, το χτένισμα και το μακιγιάζ να ταιριάζουν απόλυτα. Εάν επιλέξεις ένα απλό νυφικό, το μακιγιάζ σου επιβάλλεται να είναι chic, αν όμως επιλέξεις τουαλέτα με ουρά τότε θα πρέπει να κάνεις πιο δραματικό μακιγιάζ και χτένισμα. Φυσικά, δεν πρέπει να το παρακάνεις… νύφη είσαι όχι πρωταγωνίστρια σε θέατρο! Προσπάθησε να βάλεις μια πινελιά από το themeτου γάμου στο look σου χωρίς να το παρακάνεις.

3. Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου σου που θέλεις να τονίσεις;
Ο κανόνας είναι γνωστός: αν έχεις κάποιο χαρακτηριστικό που σου αρέσει πολύ πρέπει αν το τονίσεις αλλά να και να μη δώσεις μεγάλη έμφαση στα υπόλοιπα. Για παράδειγμα, εάν έχεις ωραία χείλια μπορείς να βάλεις έντονο κραγιόν αλλά να κάνεις ένα πιο απλό μακιγιάζ ματιών.

4.Υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που θέλεις;
Εάν το νυφικό σου, η διακόσμηση ή τα αξεσουάρ σου έχουν εκτός από λευκό και κάποιο άλλο χρώμα που θέλεις να επιδείξεις, τότε μπορείς εύκολα να το χρησιμοποιήσεις και στο μακιγιάζ σου για αρμονία. Εάν τα λουλούδια σου είναι κατακόκκινα, ένα κόκκινο κραγιόν είναι ό,τι πρέπει, ενώ εάν έχεις βιολετί πινελιές στο νυφικό ή στα κοσμήματα θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια απαλή απόχρωση του βιολετί σε σκιά για τα μάτια σου. Ένας καλός επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο χρώμα θέλεις, σε όποια απόχρωση ταιριάζει με το φυσικό χρώμα του δέρματός σου.

Το σχολιο σου